Valora'ns!
0/5 · 0 Vots
Gràcies per la seva valoració

 Benvinguts al meu caos organitzat, sabem que t'agrada acumular sabates, roba, llibres, records ... aquí us presentem habitacions juvenils amb compactes perquè puguis organitzar-ho.

Habitacions juvenils amb gran capacitat d'emmagatzematge amb armari vestidor i calaixos integrats en els llits compactes · Et donen molt espai per mantenir en ordre tot el que tu vulguis · Il·lumina el teu armari per dins, omple'l de vida, atreveix-te amb llum led · Armaris amb portes corredisses amb bagul interior adossat al llit · Armaris corb-convex · Armaris de doble alçada · Un armari espectacular per dins i per fora.

Nous models en escriptori amb prestatgeria de cubs, originalitat i estètica van juntes de la mà · Escriptoris amb USB incorporats · Nous compactes amb taulells extraïbles pensat per a espais reduïts · enllumenat led per llegir o estudiar · Escriptoris ocults abatibles.

Dissenys imaginatius · Terminal sabater giratori amb sis lleixes · Portes corbes combinades en el teu color favorit. · Prestatgeries laterals abatibles amb buits.
Dos matalassos de 190 cm en el mateix espai · Una excel·lent solució per compartir habitació sense perdre espai.